QUR+ storingsstickers 

Qur+ is niet alleen een online platform voor al uw onderhoudstaken. Met Qur+ bieden wij meer dan een online beheersysteem. Qur+ bestaat namelijk uit meerdere modules die u ondersteunen bij het gebouwbeheer, vastgoedbeheer, het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan en zelfs bij aanbestedingen.

Wist u bijvoorbeeld dat de geavanceerde meldingenmodule van QUR+ storingen verwerkt in het systeem, die direct verholpen worden door uw installateur? Bovendien kunnen medewerkers, cliënten of andere gebruikers van uw gebouw ook zélf een storing melden. Om dit te bewerkstelligen kunt u gebruik maken van de special Qur+ storingsstickers.

Zó simpel werken de storingsstickers van QUR+

Onze storingsstickers beschikken over een QR-code. Deze QR-code bevat een directe doorverwijzing naar het Qur+ beheersysteem. Dit maakt het mogelijk om storingen meteen te rapporteren. Tevens maakt dit het mogelijk om de storing geheel automatisch door een servicemonteur op te laten volgen. Is de storing verholpen? Dan wordt deze taak weer afgemeld binnen QUR+. Zo simpel werken de storingsstickers van Qur+.

Bestel de storingsstickers van Qur+ eenvoudig online via het contactformulier en plaats deze zichtbaar op uw installaties. U betaalt slechts € 150,- voor een bundel van 300 storingsstickers.

Qur+ beheersysteem 

Qur+ is gebouwbeheer software dat bestaat uit verschillende onderdelen die betrekking hebben op gebouwbeheer. Binnen Qur+ is bijna alles een koud kunstje. Van het opstellen van het bestek tot het Programma van Eisen: in slechts enkele minuten heeft u uw offerteaanvraag uitgezet bij gerenommeerde contractanten. Met behulp van Qur+ maken wij complex gebouwbeheer efficiënt en beheersbaar.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het Qur+ beheersysteem? Bekijk dan hier de verschillende modules! Of vraag een live demo aan via de button!

 

Live demo QUR+ aanvragen

frank

Heeft u vragen?

Rick helpt u graag verder Neem contact op

De persoonlijke aanpak van Quadrance

Gebouwbeheer draait om kennis, kunde en kostenbeheersing. Om risicobeheersing en een duurzame blik. Maar bovenal om mensen. De gebruikers van een gebouw. Als marktleiders in beheer en onderhoud, realiseren we ons dat als geen ander.

header-persoon
quote

Storing -> Scannen -> Servicemonteur!"

Vragen? Stuur een appje!