Een meerjaren onderhoudsplan van Quadrance

Meerjaren onderhoudsplan (MJOP)   

Een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) geeft inzicht in de jaarlijks terugkerende kosten voor preventief onderhoud, uw wettelijke verplichtingen en arbeidslast voor de technische dienst van uw gebouw(en). Daarnaast geeft een meerjaren onderhoudsplan inzicht in de benodigde investeringen voor vervangend onderhoud in de toekomst. Met behulp van een meerjaren onderhoudsplan weet u precies waar uw organisatie aan toe is. Klik hier om te lezen wat een onderhoudsplan is.

Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) is primair bedoeld als financieel beleidsinstrument, dat een perfecte onderbouwing geeft voor uw onderhoudsbegroting. Een MJOP geeft niet alleen de geplande investeringen weer, maar laat ook zien welke gebouwelementen of installatieonderdelen vervangen dienen te worden. Met een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) houdt u dus grip op uw uitgaven. Lees hier meer over de voordelen van een meerjaren onderhoudsplan 

Een meerjaren onderhoudsplan in Qur+   

Met de komst van Qur+ is het maken van een meerjaren onderhoudsplan gemakkelijker dan ooit. In Qur+ kan namelijk zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk een meerjaren onderhoudsplan opgesteld worden. Dit kan geheel naar eigen wens worden ingericht. Door de gestandaardiseerde elementen en activiteiten in Qur+ geeft een meerjaren onderhoudsplan u direct inzicht in de gemiddelde marktprijzen en beschikt het meteen over gedetailleerde bestekteksten. Klik hier om op de pagina van Qur+ een brochure te downloaden, dit geeft meer inzicht in de mogelijkheden met betrekking tot het meerjaren onderhoudsplan.  

Een meerjaren onderhoudsplan is in Qur+ ook de basis voor een aanbesteding of contractering maar ook voor de workflow. Benieuwd naar hoe Qur+ dit doet? Bekijk de Qur+ pagina of vraag een live demo aan via onderstaande knop. 

Live demo Qur+ aanvragen

 

Voorbeeld onderhoudsplan

Dit dashboard is een voorbeeld van hoe een onderhoudsplan er uit kan zien. Er zijn meer inzichten mogelijk, benieuwd naar hoe een onderhoudsplan er uit ziet?

Uw verouderde meerjaren onderhoudsplan hergebruiken?

Heeft u een verouderd meerjaren onderhoudsplan welke geactualiseerd moet worden? In Qur+ is het mogelijk om vanuit een Excel import uw verouderde meerjaren onderhoudsplan in te laden. Elk meerjaren onderhoudsplan heeft zijn eigen detail niveau, onze medewerkers bekijken het detailniveau van het verouderde onderhoudsplan en brengen dit op niveau voor het meerjaren onderhoudsplan in Qur+. Ontbreekt er informatie? Dan kunt u zelf deze informatie aanleveren of uitzoeken of u vraagt onze inspecteurs om het in uw gebouw te inventariseren. Geen inspanning benodigd, wel maximaal resultaat!

Benieuwd waarom het actualiseren van een onderhoudsplan belangrijk is? Lees hier meer.

frank

Heeft u vragen?

Rick helpt u graag verder Neem contact op

De persoonlijke aanpak van Quadrance

Gebouwbeheer draait om kennis, kunde en kostenbeheersing. Om risicobeheersing en een duurzame blik. Maar bovenal om mensen. De gebruikers van een gebouw. Als marktleiders in beheer en onderhoud, realiseren we ons dat als geen ander.

header-persoon
quote

Vertrouwd partnerschap met een kritische, transparante blik."

Vragen? Stuur een appje!