Nieuws

Doe mee: benchmark ziekenhuizen 2018

28-03-2018

Weet u precies hoe uw zorginstelling presteert? Hoe verhouden uw prestaties in beheer en onderhoud zich eigenlijk tot andere zorginstellingen?

Deelnemen aan de benchmark ziekenhuizen 2018 van Quadrance, is dé manier om inzicht te krijgen in de kwaliteit en kosten van uw zorginstelling. De benchmark levert u tal van concrete verbeterpunten voor beheer en onderhoud.

Meedoen loont
Met uw deelname heeft u niet alleen een krachtig vergelijkingsinstrument in handen, maar wordt u tevens uitgenodigd voor een exclusieve bijeenkomst met alle deelnemers. Deze zal plaatsvinden op 5 juni 2018 in het Jeroen Bosch ziekenhuis in ‘s Hertogenbosch. Spreker tijdens deze dag is Natalie Hofman, voorzitter van de FMN. Save the date!

Niet twijfelen. Gewoon doen.
Wilt u meer informatie over de benchmark of uw deelname bevestigen? Neem contact met ons op via info@quadrance.nl. De kosten voor deelname aan de benchmark en de benchmarkbijeenkomst bedragen € 695,- excl. BTW.

Samen investeren in kwaliteit; duurzaam resultaat. Hoe meer zorginstellingen meedoen, hoe waardevoller het vergelijkingsinstrument. Meld u aan!