Cijfers
  • m2

    Aantal m2 onderhoudsplannen

    1.796.000 m2

  • ziekenhuis icoon

    62%  van de ziekenhuizen

    is klant bij Quadrance

Grip op vastgoed, zorgeloos beheer en onderhoud 

De zorgsector is altijd in beweging. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar zeer snel op, wetten en regelgeving worden constant aangescherpt en de toenemende marktwerking creëert een steeds hogere prestatiedruk. Met beperktere financiële middelen is slimme kostenbeheersing en een gedegen risicoanalyse een vereiste. Laat dat nu net hetgeen zijn, waar wij in uitblinken!

Aan welk kwaliteitsniveau moet uw vastgoed voldoen? Is uw meerjaren onderhoudsplan afgestemd op uw vastgoedplan? Wat betekent dat voor het beheer en onderhoud van uw technische installaties? Welke keuzemogelijkheden zijn er met betrekking tot beheer- en onderhoudstaken? Is nieuwbouw een goed en realistisch alternatief? Welke kostenbesparingen zijn er allemaal mogelijk? Wat zijn de duurzaamheidsambities met betrekking tot uw gebouwen?

Dit zijn ingewikkelde vraagstukken die betrekking hebben op gebouwbeheer. Ieder vraagstuk moet zorgvuldig worden doorgenomen en er dienen belangrijke beslissingen te worden gemaakt waar investeringen voor moeten worden gedaan. Gelukkig staat u er niet alleen voor om deze beslissingen te nemen! Als marktleider in de zorgsector nemen wij graag het voortouw in dit proces. Wij ontzorgen u graag zodat u zich weer kunt focussen op uw kerntaken. Daarbij leveren wij geen half werk, maar leveren wij een duurzame kijk op uw gebouwen en de gebruikersbehoeften. Op basis daarvan adviseren wij u voor de toekomst en helpen wij uw organisatie om de continuïteit en de efficiëntie van de primaire processen te waarborgen.

Door onze jarenlange ervaring garanderen we passende oplossingen die makkelijk te vertalen zijn naar de werkvloer. Daarbij zullen we altijd uw belangen behartigen en zorgen voor aansluiting op de missie en visie van uw bedrijf. Ook waar het gaat om kwaliteitsborging en strategisch organisatieadvies nemen we graag de regie in handen. Wij zijn uw partner als het gaat om strategisch gebouwbeheer.

Online beheersysteem Qur+  

Van zorgprocessen tot aanbestedingen en opleidingen: Qur+ standaardiseert en borgt al uw bedrijfsdata vanuit één centraal systeem. Dit maakt het mogelijk om producten en diensten binnen de zorgsector uit te wisselen en methoden en resultaten onderling te vergelijken. Het resultaat? Schaalvoordeel, kennisuitwisseling én een hogere arbeidsefficiency. Dat is nu de kracht van standaardisatie!

Live demo QUR+ aanvragen

Qur+ screenshot

Benchmark ziekenhuizen

Sinds 2006 organiseert Quadrance jaarlijks de benchmark ‘onderhoudskosten ziekenhuizen’. Met succes. Naast inzicht in de kwaliteit en kosten van zorginstellingen, biedt de benchmark concrete verbeterpunten voor beheer en onderhoud. Met uw deelname heeft u niet alleen een krachtig vergelijkingsinstrument in handen, maar wordt u tevens uitgenodigd voor een exclusieve bijeenkomst met alle deelnemers.

Meer informatie Bekijk voorbeeldbenchmark

Ziekenhuis

Kennisborging en opleiding

In de loop der jaren zijn binnen de ziekenhuismuren vaak allerlei systemen aan elkaar geknoopt; luchtbehandelingsbuizen, stroomkabels en koel- en luchtbehandelingssystemen. De mensen die in deze ontwikkeling zijn meegegroeid, hebben deze uitbreiding vaak prima in hun hoofd, maar helaas niet op papier. Samen met uw medewerkers, helpen we deze kennis vast te leggen en toegankelijk te maken voor collega’s. Daarnaast leiden we mensen op.

Ziekenhuis

Referenties

Isala
Sint Maartenskliniek
Tjongerschans
Medisch Spectrum Twente
ZGT
Reinier de Graaf Gasthuis
Meander
Ommelander
Tergooi

De persoonlijke aanpak van Quadrance

Gebouwzorg draait om kennis, kunde en kostenbeheersing. Om risicobeheersing en een duurzame blik. Maar bovenal om mensen. De gebruikers van een gebouw. Als marktleiders in beheer en onderhoud, realiseren we ons dat als geen ander.

header-persoon
quote

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt bij uitstek voor het onderhoudsdomein."

Vragen? Stuur een appje!