Eén aanspreekpunt voor het gebouwbeheer van uw overheidsgebouw

Zoals de (publieke) overheidsgebouwen in dienst staan van de burger, zo moet de techniek binnen die gebouwen in dienst staan van het pand, de bezoekers en van de mensen die daarbinnen aan het werk zijn. Wanneer het gaat om het beheer en onderhoud van overheidsgebouwen gaat het dus voornamelijk om het leveren van een optimale gebruikerservaring voor alle gebruikers. De gebruikskwaliteit van het overheidsgebouw is daarom ontzettend belangrijk. Naast de gebruikskwaliteit spelen ook factoren als veiligheid, duurzaamheid en de wet- en regelgeving een belangrijke rol in prestatiecontracten.

Quadrance is de specialist in gebouwbeheer

U wilt uw gebouwen in blijvende topconditie houden voor een zo hoog mogelijke bezettingsgraad en een goede gebruikerservaring. Daarnaast wilt u zich uiteraard blijven richten op de primaire processen en uw kerncompetenties. Als vaste beheer- en onderhoudspartner voor overheidsinstanties, bieden we verantwoorde oplossingen, toegespitst op de (toekomstige) functionaliteit van het gebouw. Wij gaan dus verder dan alleen het verhelpen van storingen. Wij bieden onze klanten het gemak van één communicatielijn en het voordeel van een multidisciplinaire oplossing. Quadrance is uw partner als het gaat om gebouwbeheer.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het technisch, administratief en juridisch beheren van gebouwen met een maatschappelijke functie. We garanderen een efficiënte aanpak met één aanspreekpunt voor al uw beheer- en onderhoudstaken. Daarbij bewaken we de kosten en lossen we calamiteiten en storingen binnen 24 uur voor u op. Uiteraard kunt u rekenen op facilitaire ondersteuning en advies.

Ook het verduurzamen van uw vastgoed staat hoog op onze agenda. Zeker waar het om het energieverbruik en het binnenklimaat gaat, denken we mee in goedkopere en ecologische alternatieven. We zijn zuinig op het milieu én gemeenschapsgeld.

Online beheersysteem Qur

Van processen tot aanbestedingen: Qur+ standaardiseert en borgt alle vastgoeddata vanuit één centraal systeem. Dit maakt het mogelijk om producten en diensten binnen overheidsinstellingen uit te wisselen en methoden en resultaten onderling te vergelijken. Het resultaat? Schaalvoordeel, kennisuitwisseling én een hogere arbeidsefficiency. Dat is nu de kracht van standaardisatie!

Live demo QUR+ aanvragen

Qur+ screenshot

Kennisborging en opleiding

In de loop der jaren zijn binnen overheidsgebouwen vaak allerlei systemen aan elkaar geknoopt; stroomkabels, koelsystemen en ICT-verbindingen. De mensen die in deze ontwikkeling zijn meegegroeid, hebben deze uitbreiding vaak prima in hun hoofd, maar helaas niet op papier. Samen met uw medewerkers, helpen we deze kennis vast te leggen en toegankelijk te maken voor collega’s. Daarnaast leiden we mensen op.

Ziekenhuis

Referenties

Gemeente Borne
Gemeente Epe
Gemeente Deventer
BEL Combinatie
Provincie Groningen
Gemeente Enschede

De persoonlijke aanpak van Quadrance

Gebouwzorg draait om kennis, kunde en kostenbeheersing. Om risicobeheersing en een duurzame blik.  Maar bovenal om mensen. De gebruikers van een gebouw. Als marktleiders in beheer en onderhoud, realiseren we ons dat als geen ander.

header-persoon
quote

Gebouwzorg gericht naar de toekomst. Altijd duurzaam. Altijd effectief.”

Vragen? Stuur een appje!