Gebouwbeheer software

Bij gebouwbeheer software draait alles uiteraard om gebouwen en de bijbehorende technische installaties. Bij gebouwbeheer gaat het om zowel de technische staat van het gebouw zelf als alle onderliggende technische installaties. Dit maakt gebouwbeheer ontzettend omvangrijk en complex vakgebied. Het gebruik gebouwbeheer software zoals Qur+ biedt daarbij uitkomst!

Wilt u uw gebouwen optimaal benutten en wilt u één overzicht hebben van al uw gebouwen en bijbehorende complexe technische systemen? Met het gebruik van gebouwbeheer software zoals Qur+ zie je in één oogopslag hoe jouw gebouw er voor staat. Daarnaast is het zeer gemakkelijk om de toekomstige (onderhouds)werkzaamheden te achterhalen. Tevens kun je, indien nodig, ook eenvoudig data software aanpassen en inspelen op situaties uit de praktijk. Door de complexiteit van het vakgebied is het gebruik van gebouwbeheer software onmisbaar geworden!

Waarom monitoring in gebouwbeheer software?

Gebouwbeheer software wordt zeer intensief gebruikt maar waarom is dat? Omdat het beheren van gebouwen best een hele uitdaging is. Als vastgoedbeheerder heb je te maken met zeer veel verschillende bouwdelen en technische installaties. Daarnaast heb je te maken met veel verschillende leveranciers, documenten en ook met de registratie van wettelijke verplichtingen. Met behulp van gebouwbeheer software kan er overzicht worden gecreëerd.

Als vastgoedbeheerder wil je graag storingen voorkomen als gevolg van het niet uitvoeren van periodiek onderhoud. Alleen planmatig onderhoud is niet altijd voldoende om te garanderen garanderen dat een gebouw, gedurende de jaren waarvoor een meerjaren onderhoudsplan is gemaakt, in de gewenste staat zal verkeren tegen de vooraf bepaalde kosten. Gebouwbeheer software stelt jou in staat om  inspecties en conditiemetingen in te plannen. Daarnaast kan gebouwbeheer software helpen om storingen gemakkelijk door te geven zodat deze snel opgelost kunnen worden.

Gebruik van gebouwbeheer software helpt daarnaast ook om eenvoudig te voldoen aan wettelijke plichten of certificeringen en bespaart tijd in het achterhalen van de onderhoudsstatus of het zoeken naar onderhoudsdocumenten, Kortom helpt gebouwbeheer software beheerders om de continuïteit van de primaire processen te waarborgen waar het gebouw een onlosmakelijk onderdeel van is.

Gebouwbeheer software van Quadrance

Qur+ is gebouwbeheer software dat bestaat uit verschillende onderdelen die betrekking hebben op gebouwbeheer. Binnen Qur+ is bijna alles een koud kunstje. Van het opstellen van het bestek tot het Programma van Eisen: in slechts enkele minuten heeft u uw offerteaanvraag uitgezet bij gerenommeerde contractanten. Met behulp van Qur+ gebouwbeheer software maken wij complex gebouwbeheer efficiënt en beheersbaar.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het Qur+ gebouwbeheer software? Bekijk dan hier de verschillende modules! Of vraag een live demo aan via de button!

Live demo QUR+ aanvragen

frank

Heeft u vragen?

Rick helpt u graag verder Neem contact op

De persoonlijke aanpak van Quadrance

Gebouwbeheer draait om kennis, kunde en kostenbeheersing. Om risicobeheersing en een duurzame blik. Maar bovenal om mensen. De gebruikers van een gebouw. Als marktleiders in beheer en onderhoud, realiseren we ons dat als geen ander.

header-persoon
quote

Wie wil besparen, stopt met bezuinigingen"

Vragen? Stuur een appje!