Duurzaam onderhoudsplan (DMJOP)

Wat is een duurzaam onderhoudsplan?

Een duurzaam onderhoudsplan is een onderhoudsplan waarin duurzame alternatieven zijn geïntegreerd. Met een DMJOP (een Meerjaren Onderhoud Plan getoetst aan Duurzame alternatieven) heeft u een financieel overzicht van duurzame alternatieven, afgezet tegen de investering en het besparingspotentieel. Een onderhoudsplan in Qur+ kan direct worden omgezet naar een duurzaam meerjaren onderhoudsplan (DMJOP). Benieuwd naar een onderhoudsplan in Qur+? 

Duurzaam gebouwbeheer in een dashboard

Qur+ brengt met een DMJOP beide werelden samen. Op basis van de energieverbruiken worden duurzame alternatieven voorgesteld. Door de energievraag en belasting van installaties te registeren en dit in een duurzaam onderhoudsplan op te nemen krijgt u direct inzicht in energieverbruiken en financiële gevolgen. Met scenario's worden de beste alternatieven aangetoond. Vervangingsbudgetten vanuit het MJOP worden aangevuld met duurzame investeringsbudgetten. Dit alles wordt in één dashboard weergegeven!

Benieuwd naar het duurzaamheidsdashboard? Bekijk hier voor een live weergave.

Duurzaam onderhoudsplan maken met Qur+
frank

Heeft u vragen?

Rick helpt u graag verder Neem contact op

De persoonlijke aanpak van Quadrance

Gebouwbeheer draait om kennis, kunde en kostenbeheersing. Om risicobeheersing en een duurzame blik. Maar bovenal om mensen. De gebruikers van een gebouw. Als marktleiders in beheer en onderhoud, realiseren we ons dat als geen ander.

header-persoon

Wie wil besparen, stopt met bezuinigingen"

quote
Vragen? Stuur een appje!