Nieuws

15 & 16 november: Praktijkopleiding Integraal samenwerken in beheer en onderhoud

01-09-2018

Op donderdag 15 en vrijdag 16 november organiseert Quadrance in samenwerking met ResetManagement de tweedaagse praktijkopleiding ‘Integraal samenwerken in beheer en onderhoud.’

Tijdens deze opleiding krijgt u concrete handvatten om een integrale samenwerking in beheer en onderhoud adequaat in te richten op een manier, die de belangen van alle betrokkenen veiligstelt. Het resultaat? Meer rendement, grip op kosten en kwaliteit en voorspelbaar onderhoud!

Verandering als enige constante
Het werkveld van beheer en onderhoud is aan verandering onderhevig. Risicobeheersing en rendementssturing zijn belangrijker dan ooit. De takenpakketten worden groter, duurzaamheidsvraagstukken nemen toe en er is sprake van een veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast veranderen facilitaire afdelingen steeds meer in regieorganisaties.

Integraal samenwerken is niet langer een keuze, maar een voorwaarde.
Hoe kunnen we het beheer en onderhoud van vastgoed integraal uitbesteden? Hoe waarborgen we een integrale samenwerking binnen de keten? Welke contract- en samenwerkingsvormen zetten we daarbij in? Wat betekent dat voor de rol van opdrachtgever en leverancier? Tijdens de tweedaagse praktijkopleiding komen al deze onderwerpen uitvoerig aan bod. 

Doelgroep
De opleiding is bedoeld voor facilitair managers, contractmanagers, gebouwbeheerders, objectmanagers en coördinators die de verbinding willen leggen tussen het strategische (beleidsmakers) en tactische niveau (vakspecialisten) en integraal willen samenwerken in beheer en onderhoud. 

Kosten
De kosten voor deze tweedaagse praktijkopleiding bedragen €1.395,- (ex 21% btw) per deelnemer. Alle kosten, inclusief lunch, diner en overnachting op het monumentale Kasteel Kerckebosch  zijn hierbij inbegrepen.

Aan de slag met integraal samenwerken? Klik hieronder om aan te melden of download eerst de folder. Graag tot ziens in Zeist! 

Aanmelden Folder